Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a înregistrat în cadrul campaniei de primire a cererilor unice de plată în 2021 un număr de 550.655 de cereri unice de plată pentru terenuri agricole pentru o suprafaţă de peste 3,79 milioane de hectare, a anunţat joi instituţia. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia pe data de 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit APIA, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021, au fost înregistrate un număr de 550.655 cereri, pentru o suprafaţă de 3.793.501,08 hectare.

“În contextul pandemiei Covid 19, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti”, au transmis reprezentanţii APIA. 

APIA anunţă că se va completa o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.