AFI Europe a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Braşov şi a anunţat că deschide porţile pentru noii chiriaşi, Siemens Romana şi NTT Data. Mall-ul grupului, AFI Braşov, care se dezvoltă la aceeaşi locaţie, încă se află în construcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investiţia totală în proiect, incluzând centrul comercial şi prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.

AFI Braşov trebuia iniţial să fie inaugurat în luna mai, însă pe fondul pandemiei, compania a amânat deschiderea centrului comercial, care ar să fie cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp.

"AFI Park Braşov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, îşi deschide porţile pentru noii chiriaşi: Siemens Romana şi NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială", a anunţat vineri grupul.

AFI Park Braşov face parte din proiectul mixt AFI Braşov, situat în centrul oraşului, care include un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp şi 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje şi 15.000 mp suprafaţă închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi şi sustenabile, certificate LEED Gold.

"Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să îşi arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail şi birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriaşilor clădirilor de birouri, cât şi chiriasilor centrului comercial", arată grupul.

Toţi angajaţii companiilor chiriaşe în AFI Park Braşov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă facilităţi şi reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court şi la serviciile oferite de retailerii din mall.

“AFI Park Braşov este un proiect de referinţă, cu o locaţie excelentă în oraş, destinat companiilor din domeniile IT&C şi BPO, precum şi organizaţiilor multinaţionale care vor să le ofere angajaţilor un mediu de lucru şi un stil de viaţă mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens şi NTT Data şi în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriaşilor din AFI Park Braşov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajaţii lor”, a declarat Emma Toma, head of Office Division, AFI Europe Romania.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România. Siemens operează în prezent 4 fabrici şi 6 centre de cercetare-dezvoltare şi hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajaţi în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT şi integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialişti în România şi în Serbia, care livrează proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producţie, energie şi utilităţi, sectorul public, retail, transport şi logistică.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.