Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară şi tratament al cancerului, a anunţat lansarea noului centru medical din Cluj, în urma unei investiţii totale de 2,7 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară şi tratament al cancerului, anunţă oficial lansarea noului Centru Medical de ultimă generaţie Affidea½Hiperdia din Cluj, în urma unei investiţii totale de 2,7 milioane de euro.  Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj şi, în urma investiţiei, îşi extinde gama de servicii oferite, intrând şi pe segmentul consultaţiilor", anunţă compania.

Astfel, noul Centru Affidea½Hiperdia îşi diversifică gama de servicii pe segmentul de imagistică medicală şi medicină de laborator şi devine primul centru Affidea din Cluj care oferă şi servicii de consultaţii medicale, acoperind un total de 14 specialităţi (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ş.a.)

“Grupul Affidea deţine în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj – Napoca, localizate în acelaşi areal, în zona centrală a oraşului, ce însumează o investiţie totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea şi extinderea noului centru ne consolidăm poziţia de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în acelaşi timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultaţii şi analize de laborator”, declară Răzvan Predica, country manager, Affidea România.

Aproape 50% din totalul investiţiei de la Centrul Affidea½Hiperdia este reprezentat de achiziţia de echipamente medicale de ultimă generaţie (produse de General Electric sau Siemens) astfel încât acesta devine cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf),  RMN (rezonanţă magnetică),  ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară şi X-Ray – radiologie convenţională. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

„Continuăm să investim permanent atât în tehnologie şi în echipamente medicale de ultimă generaţie, pentru a crea un mediu favorabil atragerii celor mai buni specialişti din ţară care să lucreze în clinicile noastră”, adaugă el.

La noul Centru Hiperdia, parte a Grupului Affidea din Cluj, lucrează 50 medici specialişti.

În anul 2019, Grupul Affidea a achiziţionat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj. La momentul achiziţiei, centrul Hiperdia oferea o gamă limitată de servicii de imagistică medicală şi teste de laborator.

De asemenea, Grupul Affidea deţine în Cluj Clinica Affidea care oferă exclusiv servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convenţională, RMN) şi prin intermediul CT Clinic Cluj, care oferă servicii nişate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic şi monitorizarea pacienţilor oncologici aflaţi sub tratament).

Grupul Affidea este prezent de 30 de ani în 16 ţări din Europa şi furnizează servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

În România, Affidea deţine un număr total de 36 de centre şi oferă servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară, servicii clinice integrate (consultaţii de specialitate şi spitalizare de zi) şi de medicină de laborator (analize medicale).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.