Telenovela „Durere şi vindecare” („Enfermeras”, 2021), producţie Columbia, va fi difuzată la Diva din 2 ianuarie, de luni până vineri. Serialul recreează universul spitalelor publice din America Latină din punctul de vedere al asistentelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spitalul Santa Rosa îşi deschide larg porţile şi expune munca, viaţa şi pasiunile personalului medical, din 2 ianuarie, în câte două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 17.50.

Personajul principal, María Clara González (Diana Hoyos), este asistent medical şi mamă singură pentru cei doi copii ai ei. Ea trăieşte o poveste de dragoste plină de suişuri şi coborâşuri fiind îndrăgostită de un bărbat mai tânăr. 

Cazurile medicale sunt interesante şi intense, presărate cu momente emoţionante.

Fiecare episod are un caz medical specific care este rezolvat până la final, în timp ce intriga principală avansează. Serialul explorează dificultăţile şi realizările unei bresle de profesionişti, foarte apreciată de societate, dar cu venituri mici, care încearcă să-şi depăşească propriile probleme pentru a oferi tot ce e mai bun în ciuda conflictelor, a rivalităţilor, a iubirii şi a suferinţei de acasă sau de la muncă.

Între membrii colectivului se ţes relaţii strânse de afecţiune, precum şi între ei şi pacienţii lor, dar şi o mulţime de intrigi şi invidii. Toate acestea în timp ce se luptă pentru a salva vieţile pacienţilor lor şi, uneori, a propriei vieţi.

O parte din protagoniştii primului sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) şi Maria Carolina Gómez (Claudia).

 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.