Serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy", care a împlinit 15 ani pe 27 martie, prima sa difuzare în Statele Unite a fost în 2005, va avea un sezon 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest sezon va avea doar 21 de episoade, în loc de 25 câte sunt în celelalte sezoane, scrie BFM TV. 

Filmările la serialul creat de Shonda Rhimes a fost întrerupt pe 13 martie. Serialul, care este difuzat în prezent de postul ABC din Statele Unite, se va opri pe 9 aprilie. 

Echipa "Grey's Anatomy", ca şi a altor seriale americane cu subiect medical, a anunţat intenţia de a oferi măşti de protecţie pentru spitale şi staţiilor de pompieri nord-americane afectate de lipsa materialelor. 

"Avem la filmările pentru "Anatomia lui Grey" un stoc de combinezoane şi mănuşi pe care le donăm", a declarat realizatoarea serialului. "Suntem atât de recunoscători personalului medical în această perioadă incredibil de încercată. Faţă de aceste donaţii, vom ajuta prin a rămâne în case". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.