Serialul „Tut: destinul unui faraon”, cu Avan Jogia şi Ben Kingsley în distribuţie, va fi difuzat începând cu 9 noiembrie la TVR 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele şase episoade ale producţiei vor putea fi urmărite sâmbăta, de la ora 22.00, potrivit unui comunicat remis News.ro.

„Tut: destinul unui faraon” (Canada, 2015) reconstituie ascensiunea faraonului egiptean Tutankamon şi lupta lui pentru a întări puterea Egiptului – cea mai avansată civilizaţie la acea vreme, dar şi cea mai invidiată. Toate acestea, în timp ce sfătuitorii cei mai apropiaţi, prietenii şi iubitele complotau pentru propriile interese meschine.

Tutankamon a fost încoronat faraon la vârsta de 9 ani, după ce tatăl lui, regele Akhenaten, a fost ucis de unul dintre supuşii lui de încredere. Forţat să se căsătorească cu sora lui vitregă, Ankhesenamun, pentru a nu se pierde sângele regal, Tut a moştenit cel mai puternic popor din lume, dar unul măcinat de mari conflicte.

Regizat de David Von Ancken, serialul îl are în rol principal pe actorul canadian Avan Jogia. Ben Kingsley joacă rolul comandantului Ay, iar din distribuţie mai fac parte Sibylla Deen şi Alexander Siddig.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.