Serialul american „Carter”, producţie a Sony Pictures Television, va avea premiera marţi, de la ora 22.00, pe AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care are zece episoade, îl are în rol principal pe Jerry O’Connell şi urmăreşte povestea unui cunoscut prezentator TV de la Hollywood în încercarea lui de a deveni un detectiv adevărat, în oraşul natal.

O’Connell interpretează rolul lui Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută în faţa camerelor de filmare cu cel mai bun prieten, fapt care îl transformă într-o ţintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză şi să revină în orăşelul natal din Canada.

Întors acasă, el se apropie din nou de cei mai buni prieteni din copilărie: Sam (Sydney Tamiia Poitier), detectiv în echipa de poliţie locală, şi Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roţi.

Aici, Harley Carter se va folosi de talentul său actoricesc şi de experienţa dobândită în televiziune pentru a deveni un detectiv adevărat.

Jerry O’Connell şi-a început cariera de actor la vârsta de 11 ani, când l-a înterpretat pe Vern Tessio în filmul lui Rob Reiner „Prietenie/ Stand by Me”. Cunoscut publicului pentru rolul lui Frank Cushman din „Jerry Maguire”, O’Connell este şi producător al serialului „Carter”. 

Serialul creat de Garry Campbell va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.