Revenirea serialului „Roseanne”, după 21 de ani, la ABC, a înregistrat o audienţă record, fiind urmărită de 18,1 milioane de telespectatori, fapt care l-a determinat pe preşedintele Donald Trump să îi telefoneze personal actriţei pentru a o felicita.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit New York Times, Trump i-a telefonat miercuri lui Roseanne Barr şi cei doi au vorbit despre „uriaşa” audienţă înregistrată de primul episod al celui de-al zecelea sezon, care a avut premiera marţi. 

Trump a profitat şi i-a mulţumit actriţei pentru că îl susţine în mod constant şi pentru că a decis ca personajul interpretat de ea în serial să fie un admirator al preşedintelui.

Channing Dungey, preşedintele ABC Entertainment, a transmis că succesul lui „Roseanne” a fost „un câştig pentru toate emisiunile”.

În serialul care are în centru familia Conner, actriţa Laurie Metcalf joacă rolul surorii lui Roseanne şi este o susţinătoare înfocată a lui Hillary Clinton. Din distribuţie fac parte şi John Goodman, în rolul soţului protagonistei, şi Sara Gilbert.

Serialul „Roseanne”, care a debutat în 1988, a avut nouă sezoane, până în 1997, şi a fost cel mai urmărit show în Statele Unite în perioada 1989 -1990. Ultimul episod a fost vizionat de 16 milioane de telespectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.