Pro Cinema difuzează, sâmbătă, filmul "Ziua cârtiţei", cu Bill Murray şi Andy McDowell în rolurile principale, pe parcursul întregii zile, începând de la ora 08.00 iar o nouă difuzare va fi la ora 12.15, apoi la 14.15, 16.15, 20.30 şi la 22.30. În film, reporterul Phil Connors trăieşte şi retrăieşte la nesfârşit ziua de 2 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trimis pentru al patrulea an la rând în Punxsutawey, Pennsylvania, pentru a relata despre plicticosul festival prilejuit de "Ziua cârtiţei", Phil Connors, omul-de-la-Meteo, simte o adâncă frustrare.

Când se trezeşte a doua zi, descoperă cu uimire că a rămas blocat în timp şi că, zile la rând, se trezeşte în aceeaşi dată: 2 februarie, "Ziua cârtiţei". Fără grija zilei de mâine şi cu mult de timp la dispoziţie, Phil începe să exploreze câteva dintre  fanteziile sale favorite. Într-un final, Phil face descoperirea vieţii lui, care îl va ajuta să evadeze din cea mai lungă zi din istoria comediei.

"Ziua cârtiţei/ Groundhog Day" a fost realizat în 1993, de Harold Ramis. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.