Prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge, au publicat sâmbătă o nouă fotografie a fiicei lor, prinţesa Charlotte, pentru a marca a şasea aniversare a ei, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Charlotte apare într-o rochie albastră cu flori şi nasturi. Ea priveşte direct către fotograf, care este mama sa, la Palatul Kensington. 

Potrivit Palatului Kensington, fotografia a fost făcută weekendul acesta în Norfolk, Anglia, înaintea de ziua de naştere a prinţesei Charlotte, pe 2 mai. 

Charlotte este a patra în linia succesorală la tronul britanic, după fratele ei George, care va împlini 8 ani în iulie. 

Ducii de Cambridge nu vor mai publica nimic pe reţelele de socializare de-a lungul weekendului, în semn de solidaritate cu un boicot online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia, care vizează îndemnarea giganţilor tehnologici de a aborda problema abuzurilor rasiste şi sexiste pe platformele lor. William a scris într-un mesaj publicat pe Twitter că se va alătura boicotului având în vedere funcţia sa de preşedinte al Football Association.

Însă cei doi au lansat o nouă fotografie a prinţesei Charlotte, aşa cum fac în mod tradiţional la zilele de naştere ale copiilor lor. 

Miercuri, William şi Catherine au publicat două noi fotografii care au marcat 10 ani de la căsătoria lor.  

Fotografiile au fost făcute la Palatul Kensington, în Londra, săptămâna aceasta, de Chris Floys, care le-a distribuit pe Instagram. Floyd a spus că a vizitat recent Cambridge, în estul Angliei, pentru prima dată şi de aceea, printr-o "uimitoare coincidenţă", în aceeaşi zi a fost rugat să fotografieze cuplul pentru a comemora aniversarea lor. 

Cu această ocazie, cuplul a distribuit şi un videoclip pe Twitter, precizând că sunt "extrem de recunoscători" pentru sprijinul pe care l-au primit în ultimul deceniu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.