Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, care s-au retras din familia regală în 2020, şi-au actualizat portretele pe site-ul oficial al familiei regale britanice. A fost modificat şi portretul prinţului Andrew.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cum a observat Daily Mail, ducele şi ducesa de Sussex aveau anterior două portrete separate pe site. Dar luni seara, ei au fost brusc retrogradaţi şi au acum doar o biografie comună mai scurtă, care menţionează distanţarea lor de familia regală.

La sfârşitul acestui nou portret a fost adăugat un link către site-ul Sussex.com. Lansat de Harry şi Meghan în februarie anul trecut pentru a înlocui Archewell.com, site-ul reuneşte toate activităţile cuplului, atât caritabile, cât şi audiovizuale, şi se doreşte a fi "biroul prinţului Harry şi al lui Meghan, ducele şi ducesa de Sussex".

Printre celelalte schimbări aduse site-ului, Daily Mail notează că portretul prinţului Andrew a fost de asemenea modificat pentru a menţiona retragerea sa din viaţa publică în urma scandalului Epstein şi a deciziei reginei Elizabeth II din 2022 de a-i retrage titlurile militare şi regale.

Această retrogradare vine după ce prinţul Harry şi soţia sa au decis în februarie să schimbe numele de familie al copiilor lor Archie şi Lilibet. Cei doi copii, în vârstă de 4 şi 2 ani, folosesc numele de familie Sussex de la încoronarea regelui Charles al III-lea, în mai anul trecut, în locul lui Mountbatten-Windsor, nume rezervat din 1960 pentru descendenţii reginei care nu sunt alteţe regale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.