Competiţia "Vocea României" a fost pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, lider de audienţă, cu aproape 1,3 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă de la 20.55, în faţa televizoarelor au fost peste 2 milioane de români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul show live al noului sezon "Vocea României" a înregistrat 10 puncte de rating şi 27.3% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.6 puncte de rating şi 18.2% share.

În urma voturilor publicului, trimise prin SMS sau în aplicaţia "Vocea României", cei opt concurenţi care merg în semifinală sunt: Alexandru Muşat şi Ramona Nerra din echipa Smiley, Ştefan Roşcovan şi Andreea Ioncea din echipa Loredana, Teodora Buciu şi Robert Botezan din echipa Tudor şi Ioana Ignat şi Ionuţ Trif, din echipa Moga.

Vinerea viitoare, de la ora 20.30, concurenţii vor lupta în semifinala live "Vocea României". Marele trofeu şi premiul este în valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.