Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că a stabilit, luni, împreună cu cei mai puternici reprezentanţi ai industriei de film din România toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru susţinerea industriei cinematografice. El a mai spus că Guvernul va plăti toate sumele rămase restante din cauza acţiunilor inoportune din trecut ale miniştrilor USR şi a mai precizat că e timpul ca „şi România să revină în prim-plan şi să reînceapă să investească în industria cinematografică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi am stabilit împreună cu cei mai puternici reprezentanţi ai industriei de film din România toate detaliile pentru repornirea schemei de ajutor de stat pentru susţinerea industriei cinematografice”, a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că „vom plăti toate sumele rămase restante în urma acţiunilor total inoportune din trecut ale miniştrilor USR, care n-au avut de făcut altceva la guvernare decât să blocheze o sursă de imagine extraordinară pentru România”.

„Toate ţările din jurul nostru au astfel de mecanisme prin care să atragă producătorii de film de prestigiu. Este timpul ca şi România să revină în prim-plan şi să reînceapă să investească în industria cinematografică”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.