HBO Max prezintă în octombrie primul sezon din "Regele iernii" dar şi documentarele "Jamie contra Britney: Tată contra fiică" şi "Soţul meu musulman".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Seriale

Din 6 octombrie, HBO Max difuzează primul sezon din "Regele iernii" ("The Winter King"). Bazat pe seria „Warlord Chronicles” a lui Bernard Cornwall, serialul oferă o perspectivă îndrăzneaţă asupra îndrăgitelor legende cu Arthur. Acţiunea are loc în secolul al V-lea, într-un război brutal între facţiuni şi triburi. Un fost războinic devenit călugăr spune povestea lui Arthur, care devine lordul războiului, în ciuda ilegitimităţii tronului său. Vedem cum Arthur Pendragon evoluează de la un paria la un legendar războinic şi lider.

"Steagul nostru înseamnă moarte" ("Our Flag Means Death") vine cu sezonul 2 pe HBO Max, în 5 octombrie. Serialul e bazat pe aventurile adevărate ale lui Stede Bonnet, un aristocrat răsfăţat, care şi-a abandonat viaţa plină de privilegii ca să devină pirat. Al doilea sezon din 30 de arginţi (30 Coins) va putea fi urmărit pe HBO Max de pe 23 octombrie. Părintele Vergara fuge de propriul trecut, dar Diavolul îl urmăreşte pentru a recupera o comoară - una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda l-a trădat pe Iisus Hristos. A venit vremea să-l confrunte din nou şi, acum, este pregătit.

"Epoca de aur" ("The Gilded Age") vine cu un nou sezon din 30 octombrie pe HBO Max. O tânără e implicată în conflictul dintre proaspeţii îmbogăţiţi şi cei cu averi vechi din înalta societate din New York la finalul secolului 19.

În data de 16 octombrie este programat sezonul 7 din "Rick şi Morty" ("Rick and Morty"). 

Filme

"Marele George Foreman: O poveste miraculoasă" ("Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World") este pe HBO Max din 1 octombrie. Filmul se bazează pe povestea adevărată remarcabilă a uneia dintre cele mai măreţe reveniri din toate timpurile. Ambiţionat de sărăcia din copilărie, Foreman şi-a folosit furia ca să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice şi să devină campion mondial la categoria grea, după care a fost la un pas de moarte şi s-a mutat din ringul de box la pupitru. Însă când vede greutăţile spirituale şi financiare prin care trece comunitatea lui, Foreman se întoarce în ring şi face istorie, după ce-şi revendică titlul şi devine cel mai bătrân şi mai surprinzător campion mondial de box la categoria grea din toate timpurile.

"Eraser: Renaşterea" ("Eraser: Reborn"), din 13 octombrie. Un şerif american care lucrează într-un program secret de protecţie a martorilor şi soţia unui mafiot trebuie să oprească un complot criminal.

"Exorcistul papei" ("The Pope's Exorcist"), din 22 octombrie. Russell Crowe e exorcistul Gabriele Amorth, care investighează cazul unui copil posedat şi descoperă o conspiraţie ascunsă de cei de la Vatican.

"Wander, Kajillionaire, Sunetul metalului" ("Sound of Metal"), "Dispariţia" (2023) ("Missing"), "Roboţi" ("Robots"), "Un plan irezistibil" ("Irresistible"), "Yentl", "Jocurile foamei" ("Hunger Games") (toate filmele), "Căminul ororilor" 1, 2, 3 ("Hostel").

Documentare

"Cazul grupului Bling Ring" ("The Ringleader: The Case of the Bling Ring") - un documentar despre Rachel Lee, lidera hoţilor de la Hollywood din 2009, cunoscuţi sub numele de gaşca Bling Ring, este difuzat pe HBO Max.

"Cazul Murdaugh: Dinastia morţii" ("Murdaugh Murders: Deadly Dynasty") aduce saga nesfârşită a familiei Murdaugh şi dezvăluie crime, o moarte suspectă şi un labirint complex de corupţie. Înregistrări video nemaivăzute până acum scot la lumină o plimbare mortală cu barca şi declanşarea decăderii unei dinastii puternice, pe HBO Max din 11 octombrie.

Avea dreptate vedeta pop Britney Spears când l-a învinovăţit pe tatăl ei, Jamie, pentru controversata tutelă? Acest documentar cu două episoade spune povestea din ambele perspective. Analizează partea lui Jamie pentru prima dată şi spune povestea lui Britney cu relatări la persoana întâi rar văzute. "Jamie contra Britney: Tată contra fiică" ("Jamie vs. Britney: The Father Daughter Trials") va fi pe HBO Max din 24 octombrie.

Tot în octombrie, pe HBO Max va fi şi documentarul local "Soţul meu musulman". Alexandra se căsătoreşte cu Daniel, un tânăr român convertit la islam. Ea crede că deschiderea de a învăţa despre o cultură diferită va permite noii sale familii să îşi găsească fericirea şi armonia. Dar tânărul cuplu va trebui să se confrunte nu doar cu discriminarea religioasă a societăţii, ci şi cu alte prejudecăţi. Alexandra şi Daniel trebuie să lupte unul pentru celălalt şi pentru relaţia lor, chiar dacă asta înseamnă să lase în urmă vechiul sine sau să excludă anumite persoane din viaţa lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.