Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) transmite populaţiilor să fie în continuare vigilente în contextul pandemiei de coronavirus şi prezintă o versiune animată a lui Mister Bean care promovează regulile esenţiale de igienă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spălatul pe mâini, acoperirea corectă a gurii în timpul tuşitului (cu braţul, nu cu palma), distanţarea fizică şi atenţia la orice simptom se află între principalele modalităţi prin care oamenii ar trebui să se protejeze de Covid-19. 

Creatorii personajului animat Mr Bean vin în sprijinul Organizaţiei pentru a contribui la conştientizarea importanţei respectării măsurilor de prevenire a infecţiei cu noul virus. 

Mr Bean, care a fost difuzat prima dată în anii 1990, înainte de a fi transformat în serial animat, are 96 de milioane de urmăritori pe Facebook şi fan cluburi importante în India, Brazilia şi Indonezia. Mr Bean împlineşte anul acesta 30 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.