Peste 390 de opere de artă românească realizate, între alţii, de Pallady, Câlţia, Piliuţă, Pacea şi Ilfoveanu şi lucrări de grafică semnate de Dali, Picasso şi Chagall vor fi scoase la licitaţie pornind de la 100 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima parte a licitaţiei patrimoniului unei familii de colecţionari va avea loc pe 26 ianuarie, online, pe site-ul artmark.ro.

Sunt scoase la vânzare 195 de loturi, lucrări de pictură, grafică şi sculptură aparţinând unor artişti români şi străini.

Între artiştii prezenţi în licitaţie se numără Theodor Pallady, Ştefan Câlţia, Constantin Piliuţă, Ion Pacea şi Sorin Ilfoveanu, Salvador Dali, Pablo Picasso şi Marc Chagall.

Partea a doua a licitaţiei, programată pentru 28 ianuarie, tot online, cuprinde 198 de loturi, între care sculpturi semnate de Marcel Guguianu şi Ion Irimescu, tablouri pictate de Elena Muller-Stăncescu, Ion Iancuţ şi Ştefan Pelmuş, cromolitografii semnate de Gustav Klimt şi Sami Briss.

Sub egida Hanul cu Tei 1833, lucrările sunt scoase la vânzare pornind de la preţul unitar de 100 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.