Serialul "Narcos: Mexico", care explorează originile războiului împotriva drogurilor, va continua cu sezonul doi, a anunţat miercuri Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul se concentrează pe originile războiului împotriva drogurilor, pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători şi traficanţi independenţi.

Povestea urmăreşte creşterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele şi uneşte mai mulţi traficanţi cu scopul de a crea un imperiu. Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soţia şi fiul său din California în Guadalajara pentru o slujbă nouă, îşi dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât şi-a imaginat. În timp ce Kiki află mai multe informaţii despre Félix şi se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri şi lupta împotriva lui din următorii ani.

"Narcos: Mexico" este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător general, alături de producătorii executivi: José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard şi Andi Biaz. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.