„NCIS: Hawaii”, cel mai nou serial din celebra franciză „NCIS”, va fi disponibil din 5 aprilie în România pe AXN şi va fi difuzat în fiecare miercuri, câte două episoade, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După misiuni complexe şi aventuri care au ţinut fanii cu sufletul la gură şi i-au purtat prin Washington, Los Angeles şi New Orleans, acţiunea noului serial va duce telespectatorii pe ţărmurile seducătoare şi în peisajele spectaculoase ale insulelor Hawaii, unde o vor cunoaşte pe Jane Tennant, prima femeie în fruntea unei echipe NCIS, care este la conducerea operaţiunilor Pearl Harbor Field Office.

Jane Tennant (Vannesa Lachey), agent special, ocupă un rol similar cu cel al agentului Leroy Gibbs (interpretat de Mark Harmon) în drama originală. Însă, noul lider NCIS are o poveste foarte diferită, Jane fiind o mamă divorţată, care îşi creşte aproape singură cei doi copii adolescenţi -  Julie (Mahina Anne Marie Napoleon) şi Alex (Kian Talan). Pe parcursul episoadelor, fanii NCIS vor vedea cum se va confruntă cu presiunile slujbei ei solicitante şi responsabilităţile de mamă.
Atât Jane, cât şi restul membrilor NCIS vor jongla cu datoria faţă de familie şi de ţară, investigând crime cu miză înaltă, care implică personalul militar, securitatea naţională, dar şi misterele insulei.

„NCIS: Hawaii” introduce pe micul ecran un mix eclectic de personaje - localnici care ţin la obiceiuri şi tradiţii şi noi sosiţi pe insulă, care au decis să părăsească tumultul şi gălăgia continentului şi să pornească în căutarea unei vieţi mai liniştite pe malul Pacificului.

Lucy Tara (Yasmine Al-Bustami), o tânără fără multă experienţă dar plină de entuziasm, şi Kai (Alex Tarrant), un localnic fermecător care, după ce şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii de adult într-o fugă continuă, se întoarce în Hawaii ca agent NCIS, sunt cei pe care Jane se poate baza oricând. Kai ştie cum să se integreze printre localnici şi să obţină informaţii preţioase de la aceştia. Jesse (Noah Mills), fost detectiv de omucideri într-o metropolă, care alege să înceapă o nouă viaţă în Hawaii, şi Kate Whistler ( Tori Anderson), un agent al Agenţiei de Informaţii a Apărării care vrea să fie promovată şi, prin urmare, are puţină răbdare cu unele dintre tacticile folosite de agenţii NCIS, întregesc cea mai nouă echipă NCIS. 

Serialul a fost creat de Christopher Silber, Jan Nash şi Matt Bosack, care au fost şi producători executivi alături de Larry Teng, care a regizat mai multe episoade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.