Canalul de televiziune NBC şi starul filmelor de acţiune Vin Diesel lucrează împreună la un remake al serialului poliţist cult "Miami Vice", au declarat miercuri surse din proiect pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţeaua de televiziune nu a anunţat oficial proiectul, dar surse au precizat că societatea de producţie a actorului Vin Diesel, One Race Television, face echipă cu Universal Television şi Chris Morgan, cel care a scris şase episoade ale serialului de acţiune "Fast and Furious", în care Vin Diesel este protagonist. 

Nu este sigur încă dacă actorul va juca în această nouă adaptare, au precizat aceleaşi surse. 

Un remake al serialului "Miami Vice", realizat de Michael Mann, cu Jamie Foxx şi Colin Farrell, a dominat pentru scurt timp box-office-ul nord-american în timpul verii lui 2006. 

Criminalitatea omniprezentă, război între clanuri şi traficanţi de droguri, mii de refugiaţi haitieni şi cubanezi, conflicte rasiale, aşa era descris în 1984 oraşul Miami, atunci când a fost lansat serialul. 

Cele cinci sezoane difuzate până în 1989 în Statele Unie se înscriu în acest context, punând în scenă doi poliţişti seducători, unul alb, celălalt de culoare, adesea sub acoperire, care demască proxeneţii şi traficanţii de droguri care provin din America latină. 

Detectivii Sonny Crockett (Don Johnson) şi Rico Tubbs (Philip Michael Thomas) purtau costume în culori pastelate, cu umeri largi, conduceau maşini Ferrari şi bărci rapide. 

Câţiva ani mai târziu, după "Scarface", al lui Brian de Palma, "Miami Vice", recompensat cu mai multe premii Emmy şi Globul de Aur, a arătat o imagine senzuală a oraşului Miami. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.