Mike Myers va fi protagonistul şi producătorul executiv al unui serial de comedie comandat de Netflix, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost comandate şase episoade, a câte jumătate de oră, în care Myers va interpreta diferite personaje.

„Îmi place să creez personaje, iar Netflix mi-a oferit un loc de joacă fantastic”, a spus Myers, în vârstă de 55 de ani.

Actorul s-a lansat ca membru al emisiunii „Saturday Night Live”. În timpul colaborării cu programul NBC, el a lansat personaje ca Wayne Campbell - „Wayne’s World”, Dieter - „Sprockets” şi Lothar of the Hill People.

Myers a avut apoi o carieră de succes în film, între producţiile cele mai profitabile numărându-se „Wayne’s World”, „Austin Powers” şi „Bohemian Rhapsody”. 

Myers este şi producător executiv şi gazdă a emisiunii ABC „The Gong Show”.

Pentru serialul Netflix, care nu are încă un titlu, John Lyons („Austin Powers: The Spy Who Shagged Me” şi „Austin Powers in Goldmember”) şi Jason Weinberg („The Gong Show”) vor fi, de asemenea, producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.