Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a anunţat că va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii „George Enescu”, după ce contestaţia depusă de Andrei-Radu Dimitriu a fost acceptată în parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evaluarea managerilor instituţiilor publice de cultură se realizează anual. „Având în vedere finalizarea procedurii privind evaluarea anuală a managementului Filarmonicii «George Enescu» vă comunicăm că în urma analizării şi soluţionării contestaţiei, comisia de soluţionare a contestaţiilor, numită prin O.M.C.I.N. nr. 2207/03.04.2019, a admis în parte contestaţia formulată de domnul Andrei-Radu Dimitriu, manager al Filarmonicii”.

„Urmare admiterii în parte a contestaţiei depusă de domnul Andrei-Radu Dimitriu, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale va relua procedura de desfăşurare a evaluării anuale a managementului Filarmonicii «George Enescu»”, se arată într-un răspuns acordat News.ro.

Evaluarea activităţii directorului Filarmonicii „George Enescu", Andrei Dimitriu, pe anul 2018, a fost făcută de Carmen Croitoru, Demeter Andras şi Vlad Mateescu. Ei i-au acordat nota 6,48. Pentru ca un manager de instituţie publică să poată rămâne în funcţie are nevoie ca la evaluarea anuală să obţină nota minimă 7.00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.