Marina Niţoiu se alătură Mariei Iordănescu la pupitrul ştirilor „Focus Sport” de la Prima TV începând cu 13 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ele vor prezenta, de luni până joi, ştirile sportive din cadrul jurnalelor „Focus”.

În acest timp, Anca Serea va prezenta în continuare ştirile sportive din weekend, de vineri până duminică.

La meteo, echipa va fi formată din Georgia Ninu şi nou venita în echipă, Roxana Ghiorghian.

Despre trecerea la prezentarea Focus Sport, Marina Niţoiu spune: „Sportul este «prima» mea dragoste din televiziune şi sunt recunoscătoare că am şansa să o reîntâlnesc. «Bine ai venit în Liga 1!», cu acest mesaj m-au întâmpinat colegii din redacţia de sport. Dar eu cred că redacţia sport este o echipă de Champions League pentru că fac un super jurnal pe care vă invit să-l urmăriţi. Sunt ştiri muncite, scrise de oameni pasionaţi pentru care sportul înseamnă totul. Nu vorbim doar de fotbal, o să descoperiţi că avem ştiri din aproape toate sporturile dacă deschideţi televizoarele pe Prima TV, în fiecare seară, de la ora 18:55 pentru a urmări Focus Sport”.

Roxana Ghiorghian, cea care a preluat  rolul de prezentatoare la meteo, declară: „Venirea la Prima TV este o schimbare totală pentru mine. Este o provocare, dar promit să aduc un zâmbet senin chiar şi în cele mai mohorâte zile. Vă aştept cu voie bună, energie şi prognoza meteo. Eu sunt responsabilă cu soarele, restul e de la ANM”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.