Cofondatorul Photoshop Adobe, John Warnock, a murit sâmbătă la vârsta de 82 de ani, a anunţat compania într-un comunicat duminică dimineaţă, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza decesului său nu a fost dezvăluită.

"Este o zi tristă pentru comunitatea Adobe şi pentru industria pentru care a fost o sursă de inspiraţie timp de zeci de ani", a declarat directorul general al Adobe, Shantanu Narayen, într-un e-mail trimis angajaţilor.

Warnock a fondat Adobe în 1982, împreună cu Charles Geschke.

El s-a retras din funcţia de director executiv în 2000, dar a rămas preşedinte al consiliului de administraţie, poziţie pe care a împărţit-o cu Geschke până în 2017.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Charles Geschke a murit în aprilie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.