Actorul John Cusack va juca în serialul „Utopia” al Amazon, marcând astfel prezenţa lui pentru prima dată în rol principal într-o producţie de gen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În „Utopia”, mai mulţi tineri adulţi se întâlnesc online şi sunt urmăriţi fără milă de o organizaţie fantomă, după ce intră în posesia unui roman grafic cult. Ei descoperă că teoriile conspiraţiei pot fi reale şi se găsesc în ipostaza ironică de a salva lumea.

Cusack, în vârstă de 52 de ani, va juca rolul doctorului Kevin Christie, o minte fermecătoare, care vrea să schimbe lumea prin ştiinţă. 

Din distribuţie mai fac parte Rainn Wilson şi Sasha Lane.

John Cusack este cunoscut pentru filme ca „Say Anything„ (1989), „High Fidelity” (2000), rol pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur şi BAFTA, „Being John Malkovich”, „Grosse Pointe Blank” şi „Lee Daniels’ The Butler”.

Cel mai recent, el a jucat în „River Runs Red”, „Distorted” şi „Never Grow Old”.

„Utopia” este bazat pe serialul britanic al lui Dennis Kelly omonim. Amazon a comandat nouă episoade, în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.