Starul filmelor de arte marţiale Jackie Chan vorbeşte, într-o carte de memorii publicată pentru prima dată în engleză şi lansată marţi, despre dependenţa de alcool şi despre faptul că şi-a lovit fiul, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În volumul "Never Grow Up", lansat prima dată în China în 2015, Chan, în vârstă de 64 de ani, mărturiseşte că a mers la prostituate la începutul carierei sale şi cum celebritatea i-a afectat viaţa privată. 

Născut la Hong Kong, Jackie Chan era deja un actor de succes în China când a început să devină faimos la nivel internaţional în anii 1990 în filme occidentale precum "Rush Hour". 

În cartea sa, expertul în arte marţiale spune că "după ce a devenit faimos" a câştigat 500.000 de dolari pe care i-a cheltuit pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori în Hong Kong. 

Chan a dezvăluit faptul că celebritatea l-a schimbat în rău. "Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amaiză un Mercedes-Benz. Toată ziua erau ameţit", mărturiseşte el. Când jurnaliştii au încercat să îi fotografieze maşinile distruse, actorul scrie că i-a ameninţat că le dă câte un pumn pentru fiecare fotografie. 

"Eram chiar un ticălos", scrie Chan în carte. Actorul a fost desemnat ambasador antidrog în China, în 2009. 

Ameninţările cu violenţă fizică nu sunt singurele dezvăluiri şocante pe care Chan le face în cartea sa, continuare a primei autobiografii "I Am Jackie Chan", publicată în 1999. 

În "Never Grow Up", actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani într-un acces de furie. 

"L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. "Dacă se lovea de laturi ar fi păţit ceva foarte grav", scrie Chan. El mai spune că a regretat acest gest şi a promis că nu-l va mai repeta. "Eu mă ţin de cuvânt. Nu l-am mai împins sau lovit niciodată", scrie Chan. 

Nu este prima dată când problemele familiei Chan au apărut în public. Fiul său, Jaycee, a fost condamnat pentru deţinere de droguri, în 2014, la şase luni de închisoare. La acea vreme, Chan s-a învinovăţit pentru că a eşuat în "a-l educa". 

Jackie Chan a vorbit în carte şi despre soţia sa, actriţa Joan Lin, cu care s-a căsătorit în 1999. A recunoscut că a înşelat-o cu Elaine Ng, fostă Miss Asia. Cu cea din urmă are o fiică, Etta, acum în vârstă de 18 ani. Actorul nu a avut o relaţie fericită cu fiica sa, care recent s-a căsătorit cu partenera ei, Andi Autumn. În volum, Chan nu aminteşte deloc de fiica lui.

Jackie Chan, născut pe 7 aprilie 1954, este un actor, scenarist, regizor, coregraf şi expert în arte marţiale, originar din Hong Kong, care şi-a început cariera în anii 1960 şi a jucat în peste 150 de filme. A devenit un star la Hollywood graţie francizei ”Rush Hour” şi unor filme precum ”Kung Fu Panda” şi ”The Karate Kid”. Jackie Chan a devenit cunoscut pe plan internaţional pentru stilul său de luptă extrem de acrobatic, sincronizarea comică a scenelor de luptă cu dialoguri spumoase, folosirea armelor improvizate şi cascadorii spectaculoase.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.