Înscrierile pentru concursul de dramaturgie ”Cea mai bună piesă românească a anului 2016” se fac până la 30 ianuarie 2017, a anunţat Uniunea Teatrală din România (UNITER).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorii vor trimite piesele prin poştă sau prin depunere individuală la secretariatul UNITER, în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), într-un singur exemplar. Pe prima pagină se vor scrie un motto scurt, care va ţine loc de numele autorului, şi titlul piesei.

CD-ul care conţine piesa înscrisă la concurs va fi însoţit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi scris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

Nu se primesc în concurs piese foarte scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poştală pentru trimiterea pieselor: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea ”Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2016”.

Concursul se desfăşoară sub egida Casei Regale a României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.