HBO a cumpărat drepturile pentru două lungmetraje independente, comedia romantică „The Boy Downstairs”, cu Zosia Mamet, cunoscută din serialul „Girls”, în distribuţie, şi „My Friend Dahmer”, adaptare după romanul grafic al lui John Backderf, în care Ross Lynch joacă rolul criminalului în serie Jeff Dahmer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FirmRise, care a lansat cele două filme în cinematografele americane, a anunţat acordul semnat cu HBO în cadrul evenimentului Mip TV de la Cannes, informează The Hollywood Reporter. 

Ambele filme vor fi difuzate de HBO în 2018.

Comedia „The Boy Downstairs”, care a avut premiera în cinematografe anul acesta, este regizată de Sophie Brooks, iar din distribuţie mai face parte Matthew Shear („The Meyerowitz Stories”). 

Din distribuţia dramei „My Friend Dahmer”, lansat anul trecut, fac parte şi Alex Wolff, Anne Heche şi Vincent Kartheiser.

Ambele lungmetraje au avut premiera la Tribeca Film Festival în 2017. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.