„Focus la prima oră”, matinalul Prima TV, s-a clasat pe locul al treilea în preferinţele românilor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea prezentată de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici a ocupat marţi poziţia a treia pe intervalul 07:00 - 10:00 şi a realizat un rating de 0,32 % şi o cotă de piaţă de 4,9 procente, în rândul telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban.

În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 07:47, „Focus la prima oră” a avut o cotă de piaţă de 11,4%, ceea ce înseamnă că 26.000 de români urmăreau programul.

„Focus la prima oră”, program de ştiri marca Focus prezentat de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici, a debutat în 1 februarie 2021. Cu un mix de informaţii de calitate şi subiecte relevante din agenda publică, dar şi invitaţi din domenii diverse, matinalul Prima TV a reuşit să se impună în preferinţele publicului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.