O expoziţie internaţională de pictură, icoane, fotografie, tapiserie şi bijuterii va fi deschisă pe 22 aprilie în Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia „Interferenţe Balcanice” reuneşte 42 de artişti din România, Bulgaria şi Grecia, ţări care aparţin regiunii balcanice.

„Alături de artiştii români se vor afla şi artişti din ţările balcanice vecine şi nu numai, încercând în acest mod să promovăm, în noul context cultural, o arie extrem de largă de trăsături specifice, mentalităţi, obiceiuri, apartenenţe culturale şi civilizaţionale, care integrează interculturalitatea balcanică”, a transmis muzeul într-un comunicat.

Expoziţia va putea fi vizitată la Sala Acvariu până la 9 mai, de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Accesul este liber.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.