Expediţia în spaţiu a actorului William Shatner va face obiectul unui documentar. Amazon Prime Video pregăteşte un program de o oră intitulat „Shatner in Space” despre această expediţie de 10 minute pe orbită care a avut loc pe 12 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această scurtă epopee are o valoare simbolică pentru că actorul canadian în vârstă de 90 de ani l-a interpretat pe Căpitanul Kirk în „Star Trek”, pe micul şi marele ecran, în anii 1960 până în anii 1990. 

„Acest moment în spaţiu a fost experienţa cea mai profundă pe care puteam să mi-o imaginez”, a declarat actorul într-un comunicat, scrie Variety. „Acest program care povesteşte călătoria mea prezintă această experienţă ca un film şi speranţa mea este ca acest lucru să facă lumea să înţeleagă că avem nevoie să mergem în spaţiu pentru a salva Terra”. 

Potrivit Variety, „Shatner in Space” va reveni asupra pregătirii expediţiei, al călătoriei şi momentul de după. Filmul va fi disponibil din 15 decembrie în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelandă. 

William Shatner a zburat în spaţiu împreună cu alţi trei pasageri la bordul navei Blue Origin, societatea spaţială fondată de miliardarul Jeff Bezos. La revenirea pe Pământ, actorul a considerat cele zece minute drept „cea mai intensă experienţă” din viaţa sa. La 90 de ani, el a devenit persoana cea mai vârstnică din istorie care ajunge în spaţiu. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.