Emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită vineri seară, când a fost apăsat pentru ultima dată în acest sezon butonul auriu, de peste 2,9 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a şaptea ediţie a sezonului cu numărul opt al emisiunii „Românii au talent” a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, transmite Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 15,6 puncte de rating şi 45,6% share, de patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating şi 10% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 2,9 milioane de telespectatori au urmărit „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, la 21.57, aproximativ 3,7 milioane de români vizionau emisiunea.

Juriul „Românii au talent” este format din Florin Călinescu, Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu.

Rădulescu şi-a ales favorita şi a apăsat butonul auriu pentru un moment de dans contemporan şi acrobaţie prezentat de Alla. Concurenta i-a uimit pe toţi cu abilităţile ei, iar jurata a trimis-o direct în semifinale.

Alexandru Dragomir, Alina Ciceo şi Radu Domşa, Anca Moiseanu, The Violin Guy, Ansamblul Peliniţa, Nicolae Jantovanu, Ecaterina Cosareva, Alexander Jr., Ion Popa, C.S. Phoenix Bacău, Leonardo Drăguşin, Georgiana Neacşa, Willmark Dance Academy, Sergiu Hudrea, Ela Sol, Irina Liviţchi şi Luigi Nicolae au primit 3 sau 4 „DA” din partea juraţilor şi merg mai departe în competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.