Cea de-a doua gală live a sezonului 8 al emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară, în intervalul orar 20.28 – 00.00, când a fost urmărită de peste 1.8 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a fost urmărită de 1.841.000 de telespectatori la nivel naţional, înregistrând 10,3 puncte de rating şi 27,8% cotă de piaţă. În acelaşi interval orar, Kanal D s-a situat pe cel de-al doilea loc în top, cu 4,8 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Pe segmentul publicului comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9 puncte de rating şi 30,9% cotă de piaţă, faţă de Kanal D, clasat pe locul al doilea, cu 3,9 puncte de rating şi 13,4% cotă de piaţă.

La nivel urban, show-ul a obţinut 10,2 puncte de rating şi 28% cotă de piaţă, spre deosebire de Kanal D, care a ocupat cel de-al doilea loc în clasament, cu 4,9 puncte de rating şi 13,3% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă de la 22.06, peste 2,4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea de divertisment, la nivel naţional.

În această ediţie a emisiunii, o parte din distribuţia spectacolului musical „Mamma Mia!” le-a prezentat românilor, în premieră, un moment din celebrul spectacol. La finalul serii, au fost aleşi încă doi finalişti, Alla şi Alex Ştefănescu. Cei doi concurenţi continuă lupta pentru titlul de cel mai talentat român şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Juraţii Andi, Mihaela, Andra şi Florin au anunţat cel de-al doilea candidat la câştigarea premiului de originalitate în valoare de 10.000 euro, trupa Idiot.

Galele live „Românii au talent” continuă la Pro TV vinerea viitoare, de la 20.30.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.