Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Gigel Ştirbu, şi membrii PNL, USR şi PMP au părăsit şedinţa comisiei, după ce solicitarea deputatului PSD Diana Tuşa, potrivit căreia Doina Gradea să îşi spună punctul de vedere şi să plece, fără întrebări sau dezbateri pe subiect, iar apoi să se continue cu alte puncte de pe ordinea de zi a fost aprobată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Propunerea Dianei Tuşa, potrivit căreia Doina Gradea să îşi spună punctul de vedere în cadrul Comisiei după care să plece, a fost aprobată cu opt voturi "pentru" şi patru "împotrivă".

"Votul este o lipsă totală de respect pentru întreaga presă. Au aşteptat aici să se mai lămurească unele lucruri care planează în presă", a afirmat deputatul PNL Bogdan Gorghiu.
 
Deputatul USR Iulian Bulai i-a spus Dianei Tuşa că are "o atitudine stalinist-maoistă". El a mai afirmat: "Nu îmi doresc în mod personal să o văd pe doamna Gradea. Vreau să am un dialog constructiv, vreau să ştiu de ce interveniţi în politicile editoriale ale TVR".
 
Preşedintele Comisiei, Gigel Ştirbu, şi membrii PNL, USR şi PMP au părăsit sala. Doina Gradea va vorbi doar în prezenţa membrilor PSD şi ALDE din comisie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.