Directorul Filarmonicii din Târgu Mureş, Vasile Cazan, care fusese confirmat cu noul coronavirus, a murit. ”A fost mult mai mult decât un director, a fost un adevărat mentor care a crescut mai multe generaţii, insuflându-le dragostea pentru muzică”, a scris pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A avut întotdeauna un cuvânt bun pentru toată lumea şi într-un mod tipic cetăţenilor mai în vârstă din Târgu Mureş se exprima întotdeauna în limba maternă a persoanei cu care vorbea. Umanitatea sa, iubirea cu care se adresa către toată lumea, erau depăşite doar de dragostea sa pentru muzică. A fost un OM adevărat. Vasile Cazan a condus Filarmonica de Stat Târgu Mureş mai bine de 20 de ani, dar a fost mult mai mult decât un director, a fost un adevărat mentor care a crescut mai multe generaţii, insuflându-le dragostea pentru muzică. Vom păstra memoria lui pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în iubirea sa, domnule director”, a scris, duminică, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc.

Vasile Cazan fusese confirmat anterior cu noul coronavirus, fiind în stare gravă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.