Sir David Attenborough va fi naratorul unui serial documentar pentru serviciul de streaming Netflix despre "frumuseşea şi fragilitatea lumii noastre naturale", informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul "Our Planet" a fost produs în colaborarea cu Silverback Films, al cărui director Alastair Fothergill a regizat "Planet Earth" şi "The Blue Planet" pentru BBC. 

Attenborough, care a vorbit, joi, la un eveniment al World Wildlife Fund (WWF), a afirmat că serialul în opt părţi va conduce "privitorii într-o călătorie spectaculoasă către descoperire". 

Serialul a fost filmat în patru ani. 

Prezentatorul TV, în vârstă de 92 de ani, a spus că "a fost încântat să contribuie la promovarea acestei poveşti importante pentru milioane de oameni din toată lumea". 

Fothergill speră ca serialul, care va avea premiera pe 5 aprilie 2019, să "inspire şi să încânte sute de mii de oameni din toată lumea". 

Potrivit Netflix, serialul "va prezenta cele mai preioase specii ale Planetei şi cele mai fragile habitate, dezvăluind locuri uimitoare de pe Pământ în feluri în care nu au mai fost văzute niciodată". 

"Our Planet" este primul serial Netflix pentru Sir David Attenborough, care înainte a prezentat pentru Sky şi pentru canalul digital Eden. 

Cel mai recent serial, "Dynasties", a început să fie difuzat duminică, la BBC One. 

David Attenborough, născut pe 8 mai 1926, este naturalist şi prezentator TV. Considerat o veritabilă "comoară naţională" a Marii Britanii şi devenit celebru pe plan mondial în special datorită vocii sale inconfundabile, David Attenborough s-a remarcat în calitate de realizator şi narator al unui număr impresionant de documentare de televiziune despre natură şi viaţa animalelor sălbatice. Este fratele mai tânăr al regizorului Richard Attenborough, care a murit în 2014. În vara anului 2016, o specie nou descoperită de leu marsupial, ai cărei reprezentanţi aveau mărimea unor pisici şi au dispărut de pe Terra în urmă cu cel puţin 18 milioane de ani, a primit numele celebrului naturalist britanic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.