Reprezentanţa Comisiei Europene la Stockholm organizează, marţi, un concert de colinde tradiţionale pentru a marca Crăciunul, în colaborare cu reprezentanţele diplomatice ale 16 state membre ale Uniunii Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul va avea loc la Biserica Adolf Fredriks din Stockholm, de la ora 18.00.

Fiecare ţară va fi reprezentată de un grup muzical, care va intepreta un colind în limba proprie, iar la final invitaţii şi publicul vor cânta împreună un colind în limba suedeză.

România va fi reprezentată de Cvartetul Vatra, coordonat muzical de soprana Silvia Luca. Din grup fac parte patru membri, Gabriel Alexe, Pavel Alexe, Petru Alexe şi Alexandru Spulber. Grupul Vatra va interpreta colindele „La poartă la Ţarigrad” şi „Bună dimineaţa la Mos Ajun!”.

Prezenţa României la acest concert este organizată de ICR Stockholm, în colaborare cu Ambasada României în Regatul Suediei.

Prima ediţie a concertului de Crăciun a reprezentanţei Comisiei Europene la Stockholm a avut loc în decembrie 2019. Intrarea este liberă, iar locurile se rezervă online, pe https://www.nortic.se/
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.