Bogdan Ioan, antrenat de Smiley, a câştigat marele trofeu "Vocea României" şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Smiley a adus trofeul în echipa sa a treia oară. Antrenorul a fost cucerit de timbrul vocal al lui Bogdan încă din etapa audiţiilor pe nevăzute şi de abilitatea lui de a se transpune în piesele pe care le interpretează. În fiecare etapă a competiţiei a decis să meargă mai departe alături de el, iar publicul l-a ales câştigător.

În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: "Billie Jean" - singur, "I want to spend my lifetime loving you" - împreună cu Feli şi "În lipsa mea" - împreună cu Smiley.

Extrem de emoţionat şi fericit de rezultat, Bogdan a declarat: "Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul şi le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele şi să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulţumesc din suflet". 

Smiley a declarat: "Le mulţumesc tuturor oamenilor care l-au votat pe Bogdan până la titlul de Vocea României. A fost un spectacol pe cinste, am toată aprecierea pentru toţi antrenorii şi pentru toate vocile care au ajuns în finală. Am descoperit voci noi, deosebite în acest sezon. Sper ca Bogdan să ajungă cel puţin până unde a ajuns filmuleţul lui viral.”.

Bogdan Ioan este din Constanţa şi a studiat Arhitectura la Iaşi. A făcut dans sportiv de performanţă până la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a început să-i înveţe mişcările şi să înveţe să cânte. Zilnic repetă peste şapte ore şi a început să ia şi lecţii de canto. Cu toate că a început cu acest stil, Bogdan şi-a dorit întotdeauna să demonstreze că poate interpreta şi piese din alte registre muzicale şi a reuşit să facă acest lucru la Vocea României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.