Au început înscrierile pentru cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, iar formularul poate fi deja completat pe site, anunţă Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul primilor nouă ani, telespectatorii au avut ocazia să cunoască oameni care au demonstrat că niciun obstacol nu este prea greu de depăşit în viaţă, că iubirea învinge atunci când există voinţă şi că prin muncă şi implicare poţi deveni un exemplu în comunitate. Fiecare dintre aceştia au avut parte de renovări incredibile ale casei care le-au schimbat viitorul şi le-au oferit şansa de a simţi că binele triumfă.

„Ne pregătim pentru un nou sezon şi nu pot să nu mă gândesc că se fac 10 ani de când cunoaştem familii şi oameni care ne-au învăţat, atât pe noi, cât şi pe cei de acasă, foarte multe lucruri. Până acum, peste 100 de familii au mutat autocarul alături de echipa Visuri la cheie, iar renovarea continuă! Vrem să întâlnim şi anul acesta oameni care merită cu adevărat o schimbare, aşa că nu ezitaţi să completaţi formularul de înscriere”, declară Dragoş Bucur înainte de a porni în drumul spre cunoaşterea noilor familii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.