Platforma Amazon pregăteşte un serial bazat pe lungmetrajul „A League of Their Own” în care au jucat Tom Hanks şi Geena Davis, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaptarea după filmul lansat în 1992 şi regizat de Penny Marshall va fi scrisă de Will Graham („Mozart in the Jungle”) şi Abbi Jacobson („Board City”). Ei vor fi şi producători executivi ai poveştii care va avea un aer modern, şi va fi mai puţin un clasic reeboot.

Proiectul va fi prezentat sub forma unui serial de comedie ale cărui episoade vor avea o durată de jumătate de oră.

Versiunea Amazon nu va cuprinde personajele Dottie şi Kit, jucate în lungmetraj de Geena Davis şi Lori Petty.

Show-ul va începe cu înfiinţarea ligii de baseball în 1943 şi urmăreşte Rockford Peaches, sezon după sezon, pe măsură ce luptă să menţină echipa în viaţă. Serialul se va concentra mai mult pe problemele cu care se confruntă ţara, în timp ce urmăreşte o echipă formată din femei care luptă să îşi îndeplinească visul de a juca baseball profesionist.

Proiectul se află în dezvoltare.

„League of Their Own” va fi produs de Sony Pictures Television Studios, a cărei Columbia Pictures a produs filmul din anii 1990, cu un buget de 40 de milioane de dolari. Lungmetrajul a generat încasări de 132 de milioane de dolari, la nivel global. În 2012, el a fost ales de Library of Congress pentru a fi păstrat în US National Film Registry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.