Emisiunea de satiră americană "Saturday Night Live" a parodiat dezbaterea prezidenţială dintre Donald Trump şi Joe Biden de săptămâna trecută. Cei doi candidaţi au fost interpretaţi de Alec Baldwin şi Jim Carrey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a sărbători începutul celui de-al 46-lea sezon, emisiunea de satiră a parodiat dezbaterea prezidenţială  din 29 septembrie. 

"Ne-am gândit că este important să o revedem, căci s-ar putea să fie singura dezbatere prezidenţială", a indicat în preambul naratorul emisiunii, referindu-se la starea actuală de sănătate a lui Donald Trump, afectat de coronavirus. 

Alec Baldwin a fost ca şi în sezoanele precedente costumul preşedintelui american, în timp ce Jim Carrey l-a jucat pe fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama. Este a cincea apariţie a actorului în SNL, pentru care a dat audiţie fără succes la începutul anilor 1980. 

Jim Carrey va fi prezent de-a lungul întregului sezon pentru a-l interpreta pe candidatul democrat. 

În mod tradiţional "Saturday Night Live" râde de candidaţii la alegerile prezidenţiale şi de preşedintele american. În anii 1970, 1990 şi 2000, parodii ale preşedinţilor Gerald Ford (Chevy Chase), George H. W. Bush (Dana Carvey) şi George W. Bush (Will Ferrell) au avut o mare influenţă în societatea americană şi au schimbat percepţia publicului asupra şefilor de stat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.