Aplicaţia mobilă Pago, prin care pot fi plătite online facturi la peste 400 de furnizori de utilităţi şi servicii, a încheiat un parteneriat cu platforma 123Credit.ro ce permite utilizatorilor să aplice şi pentru împrumuturi bancare şi nebancare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Integrarea este deja finalizată, astfel încât, pe lângă facilităţile anterior existente pentru plata facturilor la peste 400 de furnizori, în aplicaţia pentru telefoanele Android a fost integrată o opţiune de accesare a imprumuturilor ipotecare şi de nevoi personale. Aplicaţiile de credit pot fi făcute online, prin 123Credit.ro.

"Pago este o aplicaţie foarte utilă pentru gestiunea zilnică a obligaţiilor de plată. Mulţumim echipei Pago pentru acest parteneriat şi ne bucurăm că la varietatea serviciilor pe care le oferă aplicaţia, s-a alăturat şi platforma noastră de creditare. Prin eforturi comune de digitalizare, ne propunem să oferim utilizatorilor o experienţă digitală integrată de accesare a împrumuturilor şi gestiune a finanţelor", a declarat  Duncan McGinley, Co-fondator 123Credit.ro.

”Căutăm mereu să adăugăm în Pago funcţionalităţi care sa ajute utilizatorii aplicaţiei să economisească timp cu serviciile financiare de care au nevoie. Am fost impresionaţi de serviciul dezvoltat de 123Credit.ro, care oferă foarte repede si uşor acces la majoritatea ofertelor de creditare disponibile în România. Identificarea unui credit şi apoi parcurgerea procesului de aplicare şi accesare a creditului se reduce la câţiva paşi şi totul se întâmplă pe telefon, direct in Pago. Cred că vom adăuga în curând multe alte ore economisite pentru utilizatorii noştri, prin această nouă funcţionalitate adăugată în aplicaţie.”, declară Adrian Cighi, Co-fondator Pago

În urma acestui parteneriat, utilizatorii Pago vor avea access la o gamă largă de produse bancare şi nebancare de creditare disponibile pe platforma 123Credit.ro. În momentul de faţă, pe platformă pot fi accesate 180 de oferte, dintre care 73 împrumuturi de nevoi personale şi 107 credite ipotecare de la 13 bănci.

Startup-ul fintech 123Credit.ro asistă clienţi în faza de selecţie si accesare a unui credit. Utilizatorii pot studia şi compara ofertele băncilor în funcţie de tipul dobânzii, costuri, beneficii şi buget. În paşii următori, algoritmul de prescorare dezvoltat intern analizează profilul utilizatorului şi verifică eligibilitatea pentru oferta de credit aleasă. O dată ce utilizatorul a identificat oferta pentru care este eligibil, platforma permite trimiterea cererii de credit direct online.

Prin reţeaua de brokeri la nivel naţional, 123Credit.ro oferă şi servicii de brokeraj tradiţional făcând legătura dintre utilizator şi brokerul afiliat care se află în zona geografică a solicitantului.

Aplicaţia de plăţi Pago şi-a extins la rândul ei funcţionalităţile în ultimii ani. Pe lângă plăţi de facturi, realizate în număr total de peste 12,5 milioane, anul trecut a inclus în portofoliul de servicii şi asigurări de locuinţă, plăţi pentru roviniete şi taxa de pod de la Feteşti. Parteneriatul cu 123Credit.ro aduce acum utilizatorilor şi posibilitatea de a aplica la credite.

Fondată de Adrian Cighi şi Alexandru-Gala Popescu, Pago  fost preluată recent de fondul de investiţii Mozaik Investments, va fi lansată în acest an în Italia, Spania şi Croaţia, pe lista de aşteptare fiind înscrise, pentru anul viitor, Grecia, Cehia şi Turcia. Expansiunea va avea un buget de 2,5 milioane de euro, de la noul acţionar, un credit bancar şi o altă rundă de finanţare, programată pentru începutul anului viitor.

În prezent, serviciile Pago sunt disponibile în România şi Polonia, iar prima ţintă externă este Italia. “Avem apoi în vedere lansări în Spania şi Croaţia, sperăm tot în acest an. Ne uităm ca potenţial şi la Grecia, Cehia şi Turcia, pentru anul viitor. Anul acesta urmează să deschidem birouri în Italia şi posibil Spania, pe finalul anului”, declara recent, pentru Profit.ro, Adrian Cighi, CEO şi co-fondator Pago. 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.