Mai e foarte puţin până la Valentine’s Day, sărbătorea iubirii peste tot în lume. Cuvintele frumoase şi cadourile atent alese sunt cele mai importante forme prin care ne putem manifesta grija şi dragostea faţă de cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Optează pentru SensoDays şi uită de orele interminabile de shopping clasic. Pe site vei găsi o mulţime de produse potrivite partenerului, persoanelor apropiate, dar totodată prietenoase şi cu mediul. Anul acesta, SensoDays te provoacă la un Valentine’s Day diferit, în care gesturile tale de iubire vor contribui, în timp, şi la salvarea planetei. 

Sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu cadouri de pe SensoDays

 “Te iubesc!” poţi spune în fiecare zi, însă acele mici gesturi de tandreţe se simt parcă şi mai intens în luna iubirii. Tocmai de aceea, alege-le cu grijă şi marchează-le cu ajutorul unor produse catchy, de efect, care să dea încă şi mai mult farmec iubirii voastre.

➢ Cuvintele, în special cele scrise, conturează mai bine ceea ce simţi pentru el sau ea. O tăbliţă de scris în forme inedite, pe care să desenezi ceva, să îi scrii câteva versuri sau pur şi simplu să-i faci o declaraţie de dragoste vă poate însenina amândurora ziua.

➢ Pentru ea, poţi alege o lampă catalitică cu un parfum exotic sau o vază în forme, nuanţe şi materiale speciale pe care să o umpli cu florile ei preferate.

➢ Pentru el, un set de pahare de whisky sau o cană termos pentru la sală sunt, din nou, idei excelente.

➢ Şi, pentru că Valentine's Day celebrează iubirea pe care vi-o purtaţi, un cadou "comun", ar putea fi o altă variantă. Pe SensoDays găseşti lenjerii de pat de calitate superioară, în culori şi modele diferite, dar şi seturi de cafea, un cadou care vă va aminti în fiecare dimineaţă de acest mic, dar important gest de iubire.

Iubirea înseamnă şi grija faţă de planeta în care trăim

Valentine’s Day este sărbătoarea iubirii, dar acest sentiment poate fi îndreptat şi către planeta în care trăim. Grija, atenţia, dragostea faţă de mediul înconjurător se manifestă în primul rând prin alegerile pe care le facem.

SensoDays are în portofoliu branduri, colecţii şi produse în a căror realizare s-a ţinut cont şi de acest aspect: modul în care ele influenţează mediul.

Aşadar, pe SensoDays ai o mulţime de produse care să te ajute în demersul tău.

➢ Veiozele Kartell Battery contribuie la o atmosferă specială, romantică, dar au grijă şi de mediu. Ele pot fi încărcate prin intermediul unui cablu USB, sunt utilizate fără fir, deci nu depind de cabluri şi prize.

➢ Comodele modulare de la Kartell sunt disponibile pe site într-o versiune eco-friendly, fiind realizate 100% dintr-un material revoluţionar, 100% natural şi reciclabil. 

➢ Chiar şi pentru produsele destinate băii poţi găsi pe SensoDays o mulţime de produse prietenoase cu mediul. De exemplu, para de duş de la Hansgrohe cu sistem Ecosmart reduce cu până la 60% consumul de apă.

După cum vezi, sărbătoarea iubirii începe fără doar şi poate la SensoDays. Micile gesturi de iubire, pentru partener sau mediu, se conturează prin micile cadouri pe care le alegem.

Pentru această perioadă, dar nu numai, SensoDays este varianta perfectă: cu o colecţie impresionantă de branduri şi colecţii de lux, un nume de top în domeniul de Home Décor de la noi, SensoDays este prezent astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Intră pe site, alege-ţi produsele preferate şi pregăteşte-te pentru un  Valentine’s Day de neuitat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.