Compania IULIUS a semnat un parteneriat cu retailerul internaţional de fashion & home Sinsay, care va fi prezent din al doilea trimestru al anului viitor cu magazine în fiecare dintre cele două proiecte Family Market, aflate în construcţie în Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, va avea locaţii cu suprafeţe de aproximativ 1.000 mp fiecare, oferta retailerului internaţional incluzând îmbrăcăminte şi accesorii pentru copii, femei şi bărbaţi, precum şi articole pentru casă şi produse de înfrumuseţare.

„Suntem încântaţi să anunţăm retailerii pe care îi aducem în mijlocul comunităţilor prin proiectele Family Market. Parteneriatul cu Sinsay, parte a grupului de fashion LPP din Polonia, este o premieră pentru Iaşi, un brand care suntem convinşi că va fi primit foarte bine de publicul local. Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava şi în cartierul Bucium sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri, care vor completa mixul personalizat de servicii şi produse oferit de antreprenori şi producători locali. LPP este partenerul IULIUS cu un alt brand şi în ansamblul mixed-use Palas Iaşi şi ne bucură să îi fim alături în procesul de dezvoltare pe piaţa din România”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„Suntem deosebit de bucuroşi să extindem parteneriatul cu grupul IULIUS prin cele două noi locaţii Sinsay pe care le vom deschide anul viitor. După foarte multe cereri primite, este o plăcere să anunţăm deschiderea celui mai nou concept Sinsay la Iaşi şi să fim astfel mai aproape de clienţii noştri din această zonă. Credem în shoppingul de proximitate şi considerăm că Family Market este un concept în care Sinsay poate să completeze mixul de produse şi servicii oferite pentru a crea o destinaţie pentru locuitorii din jur”, a declarat Simona Filip, Leasing Manager LPP.

Despre Family Market

Family Market este cel mai nou concept de retail lansat de compania IULIUS, primele două proiecte construindu-se în prezent în două zone rezidenţiale în dezvoltare din Iaşi (comuna Miroslava şi cartierul Bucium). Proiectele au suprafeţe de retail de aproximativ 6.000 mp închiriabili fiecare şi reprezintă o investiţie totală de peste 17 milioane de euro.

Ambele Family Market integrează un supermarket Auchan şi un mix personalizat de servicii, asigurat preponderent de producători şi antreprenori locali, care include de la băcănie, farmacie, librărie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, până la produse pentru casă şi fashion.

Proiectele vor deveni şi puncte de atracţie socială, fiind amenajate zone verzi şi de relaxare, cu arbori maturi şi alei de promenadă. În acelaşi timp, vor fi create locuri de parcare, noi conexiune şi accese pietonale, prin investiţii de remodelare a infrastructurii din zonă.

Despre Sinsay

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. Acesta a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare şi, astăzi, gama de produse a brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

După colecţia pentru femei, cea care a lansat cu succes Sinsay, au fost lansate colecţiile: Fox & Bunny, dedicată copiilor şi bebeluşilor, colecţia pentru bărbaţi, cea de articole şi accesorii pentru casă, precum şi cea de produse pentru înfrumuseţare. 

Numeroase  articole din colecţiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie şi resurse utilizate în timpul realizării articolelor.

Sinsay a deschis recent încă 6 magazine, ajungând la 41 de magazine în România, faţă de cele 25 existente la sfârşitul anului trecut. LPP are până în prezent 94 de magazine în România ale celor cinci branduri din portofoliu.

Despre LPP

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci - Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay - şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine în 25 de ţări şi peste 24.000 de angajaţi în Europa, Asia şi Africa.

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra şi în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.