WebEye, dezvoltator de soluţii telematice, pune la dispoziţia transportatorilor noua platformă de servicii WebEye2, o versiune upgradată a platformei iniţiale care oferă soluţii personalizate în funcţie de cerinţele fiecărui client.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte noua platformă aş spune că este versatilă, modernă şi are un design nou, mai atractiv. Am simţit că este necesar să trecem la nivelul următor pentru că în telematică lucrurile avansează rapid din punct de vedere tehnologic. Mă bucur că WebEye2 este primită cu interes de clienţii noştri tradiţionali. Noii clienţi au adoptat de la început această platformă. Sunt sigur că în scurt timp toţi clienţii vor migra către WebEye2”, a spus Levente Gall, Directorul General al WebEye România.

WebEye2 elimină pachetele de servicii, făcând mai uşoară personalizarea ofertei pentru fiecare client în parte. Exigenţele diferă  în funcţie de specificul fiecărui business, ceea ce face ca WebEye2 să fie, prin flexibilitate, soluţia ideală.

WebEye 2 este disponibilă pe o interfaţă nouă, WebEye Dashboard, intuitivă, care simplifică activitatea transportatorilor. După logare, pe display apar toate funcţiile disponibile, sub forma unor dale care pot fi poziţionate, colorate şi dimensionate în funcţie de importanţa şi preferinţele dispecerilor.

Casetele funcţionează ca nişte comenzi rapide, care odată accesate livrează rapoarte sau acces la alte aplicaţii (WebEye Monitor, DrivingStyle etc.).

Astfel, printr-un singur click, clienţii au acces la toate informaţiile de care au nevoie. În plus, există acum posibilitatea livrării de rapoarte automatizate şi personalizate, cu alte cuvinte clienţii primesc doar acei parametri care li se par relevanţi pentru activitatea lor şi pentru luarea deciziilor.

Noua platformă permite şi integrarea cu soluţii complementare gen ERP şi TMS – Transport Management System pe cea mai nouă tehnologie, Web Service.

WebEye activează în România de zece ani, portofoliul său incluzând peste 900 de clienţi, care deţin în total peste 11.000 de unităţi telematice active. În 2016, cifra de afaceri a filialei locale a fost de 3,2 milioane de euro.

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică - şi WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2016, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.