Începutul lunii septembrie dă startul noului an şcolar. Şi pentru noi, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) – singurul organism abilitat pentru acordarea certificărilor de expert contabil şi de contabil autorizat –, această lună este la fel de importantă, având în vedere faptul că la începutul lui octombrie are loc examenul de acces la stagiul pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat. Dacă vrei să devii expert contabil sau contabil autorizat, atunci îţi spunem… Back to school!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştim că examenul de acces la profesie nu este „simplu ca bună ziua”, motiv pentru care ne-am gândit să venim în întâmpinarea aspiranţilor la profesiile de expert contabil şi de contabil autorizat cu o serie de cursuri gratuite care îi vor ajuta să se familiarizeze cu tematica pentru examen, oferindu-le o viziune de ansamblu asupra acesteia şi asupra modului de pregătire în vederea promovării examenului.

Astfel, CECCAR organizează, la Bucureşti, în perioada 14-19 septembrie a.c., cursuri gratuite de pregătire în vederea susţinerii examenului de acces la stagiu, care vor fi disponibile, ulterior, şi prin intermediul platformei online. Cursurile vor oferi informaţii necesare în vederea asimilării cunoştinţelor cerute pentru accesul la profesie, CECCAR sprijinind astfel aspiranţii la profesiile de expert contabil şi de contabil autorizat pentru pregătirea în vederea susţinerii examenului.

O abordare comprehensivă şi integrată în pregătirea profesioniştilor contabili – experţi contabili şi contabili autorizaţi – şi a persoanelor care doresc să devină profesionişti contabili certificaţi pentru a fi indispensabili pentru organizaţiile sustenabile, pieţele financiare şi economiile robuste, în contextul digitalizării şi globalizării, este una dintre priorităţile CECCAR.

Dacă eşti în punctul în care vrei să alegi cariera pe care o vei urma, studiile în domeniul economic sunt baza pregătirii tale şi îţi doreşti ca acestea să te ajute în obţinerea unei titulaturi de renume, care să îţi ofere oportunitatea unei cariere de succes, cu realizări profesionale şi câştiguri financiare competitive, atunci te aşteptăm să te înscrii pentru susţinerea examenului de acces la profesie. Absolvirea examenului îţi oferă şansa obţinerii calificărilor de expert contabil sau de contabil autorizat şi îţi reamintim: profesionistul contabil este singurul profesionist autorizat în măsură să ofere servicii integrate în domeniile financiar-contabil şi de conformare fiscală.

Sesiunea examenul de acces de anul acesta are în loc în zilele de 5 şi 6 octombrie, în centrele de examinare pe care le vom anunţa în timp util. Dosarele de înscriere se pot depune la filialele CECCAR din toată ţara până la data de 13 septembrie.

Mai multe informaţii despre cursurile de pregătire sunt disponibile pe site-urile filialelor CECCAR din întreaga ţară, iar despre accesul la profesie puteţi citi detalii pe site-ul CECCAR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.