După primele cinci luni ale anului curent, compania Valprest Parchet se poate considera, cu o relativă siguranţă, liderul de necontestat al pieţei româneşti de parchet stratificat premium. Atingerea acestui nivel vine exact în anul aniversării a 10 ani de existenţă a companiei şi de activitate neîntreruptă în comercializarea de produse superioare din punct de vedere calitativ din domeniul materialelor de construcţii pe bază de materie lemnoasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei care caută excelenţa în domeniul parchetului stratificat şi a produselor de amenajare a locuinţelor sau a altor spaţii au azi un partener de încredere în Valprest Parchet

Compania poate oferi pachete complete de produse şi de servicii în domeniul amenajărilor interioare împreună cu o garanţie de nu mai puţin de 5 ani alături de un montaj de nivel profesionist realizat de tehnicieni cu o experienţă îndelungată în toate scenariile de lucru, de la duşumelele din lemn masiv şi până la poziţionarea parchetului peste sistemele de încălzire prin pardoseală.

Calitatea şi avantajele parchetului triplustratificat sau a celui dublu stratificat, precum şi a sortimentelor de pardoseli realizate din lemn masiv în faţa variantelor obişnuite de parchet laminat sunt de necontestat. Lemnul masiv - care intră în componenţa acestor produse şi în gama diversificată de uşi de interior sau de exterior ori scări interioare oferite de firmă la preţuri competitive - este expresia durabilităţii şi a eleganţei rafinate şi a unei valori păstrate şi neatinse de trecerea timpului.

Valprest Parchet îţi pune la dispoziţie produsele de care ai nevoie pentru amenajarea interioară a căminului tău oriunde în ţară prin livrarea din stoc din cele două depozite principale ale companiei din Sibiu şi din Bucureşti. De asemenea, poţi vedea cele mai atractive produse pe bază de lemn în cele trei showroom-uri deschise la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca şi, în curând, şi în alte oraşe din ţară.

Parchetul premium, fie că este vorba de cel din lemn masiv, cu note de inspiraţie tradiţională, rustică, fie că este vorba de cel stratificat care poate încorpora un design modern realizat prin mijloace tehnologice de ultimă oră, conferă interioarelor acel sentiment primitor care te face să te simţi „ca acasă” cu toată puterea expresiei. De asemenea, pardoselile de exterior de tip „deck”, dar şi placarea scărilor din beton cu parchet stratificat sau cu panouri din lemn masiv aduc locuinţei un plus de valoare şi un grad estetic înalt, care îi sporesc valoarea şi confortul. Scările interioare din lemn masiv sunt o completare evidentă pentru o locuinţă a căror proprietari apreciază notele rafinate şi sentimentul plăcut pe care doar lemnul natural le poate oferi simţurilor.

Cu o ambiţie de a depăşi în anul 2022 cifra de afaceri de 2 milioane de euro, Valprest Parchet rămâne ferm angajată misiunii de a deveni principalul tău furnizor de parchet şi accesorii şi de a te „împrieteni” cu natura prin pachetele de produse de amenajări interioare realizate din lemn, durabile şi de calitate premium, la preţuri dintre cele mai competitive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.