Rusaliile şi 1 iunie se vor lega anul acesta de weekend, aşa că hotelierii de pe litoralul românesc au scos cele mai atractive oferte pentru turişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul Hotelurilor Delta şi California din grupul CoHotels, un sejul de 3 nopţi în această perioadă costă numai 155 de lei de persoană, iar acelaşi pachet cu mic dejun inclus ajunge la 195 de lei de persoană. Perioada în care aceste oferte sunt valabile este între 29 mai şi 6 iunie. În plus familiile cu 1 sau 2 copii mai mici de 12 ani beneficiază de cazare gratuită pentru cei mici, iar dacă aleg pachetul cu mic dejun inclus, copiii nu vor plăti masa.

Grupul Cohotels participă şi la programul „Litoralul pentru toţi” şi atât în cadrul hotelului Delta cât şi la Hotelul California, ofertele pentru acest sezon sunt extrem de bune.  Astfel, pentru un sejur de şase nopţi în perioada 29 mai – 23 iunie, tarifele le cazare sunt de 249 lei de persoană, iar pentru un pachet cu mic dejun inclus, preţul ajunge la 330 de lei de persoană.

De asemenea, copiii până în 12 ani au cazare şi mic dejun gratuit, iar dacă părinţii optează pentru pachetul cu pensiune completă, cei mici vor avea asigurate gratuit toate cele 3 mese pe zi.

Pentru detalii şi rezervări, intraţi aici

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.