Îţi doreşti să obţii o titulatură cu renume care să îţi ofere oportunitatea unei cariere de succes, cu realizări profesionale şi câştiguri financiare competitive?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
O carieră dinamică, plină de oportunităţi, dar şi de provocări care pot fi transformate în oportunităţi te aşteaptă dacă obţii calitatea de expert contabil – o titulatură care îţi poate oferi şansa de a ocupa poziţii importante în cadrul companiilor. Sau, pentru început, poţi opta pentru titulatura de contabil autorizat.  
Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) este singurul organism profesional din România care oferă şansa obţinerii calificărilor profesionale de expert contabil şi contabil autorizat.   
Anul acesta, CECCAR organizează, în zilele de 6 şi 13 octombrie, examenul de acces la stagiul pentru obţinerea calităţii de expert contabil şi de contabil autorizat. Accesul la profesie se face pe baza examenului de admitere la stagiu, prin efectuarea stagiului de până la 3 ani şi prin promovarea examenului final. Pe toată perioada stagiului, CECCAR vă oferă un program de studiu dezvoltat după modelul şcolilor de business din ţările avansate economic, model care se bazează pe dezvoltarea abilităţilor practice.  
Dosarele se pot depune la sediul filialelor CECCAR până la data de 14 septembrie a.c., iar informaţii despre actele necesare înscrierii sunt disponibile pe site-ul nostru. Examenul se va susţine la centrul de evaluare la care va fi arondată filiala din judeţul de domiciliu al fiecărui candidat. Rubrica Accesul la profesie vă stă la dispoziţie pentru orice alte informaţii.   
De mai bine de 97 de ani, CECCAR urmăreşte dezvoltarea profesională a membrilor săi, astfel încât aceştia să servească interesul public şi să pună bazele unei economii solide, orientate spre progres. Cu noi puteţi deveni parte a unei comunităţi profesionale în domeniile financiar-contabil şi fiscal, reprezentată la nivel internaţional de IFAC (International Federation of Accountants), iar la nivel european de Accountancy Europe şi ETAF (European Tax Adviser Federation), comunitate al cărui rol în dezvoltarea afacerilor şi a economiilor la nivel naţional şi mondial este recunoscut şi din ce în ce mai apreciat de toţi actorii implicaţi – mediul de afaceri, instituţiile şi autorităţile de reglementare.
 
Contact: Direcţia Comunicare şi Marketing E-mail: comunicare@ceccaro.ro Telefon: 021.330.88.69 / 0730.999.992 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.