Jucariile sunt cele care ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea in care traiesc si sa se pregateasca pentru viata de adult. Parintii, prietenii de familie, bunicii sau alte persoane le ofera inca de la nastere o varientate dintre acestea, in diferite ocazii importante. Curand se aduna atat de multe, incat casa pare un adevarat magazin de jucarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata 4 tipuri de jucarii pe care trebuie neaparat sa le daruiesti micutilor!

Micutii se ataseaza rapid de unele dintre ele, atat de mult incat nu concep sa stea departe de jucaria iubita, nici macar cand merg la cresa, la gradinita, la somn si tot asa. Adultii ar fi bine sa nu uite, insa, faptul ca aceasta nu trebuie sa ofere totul copilului lor sau sa devina un substitut al persoanelor din jur, ci doar o alternativa temporara.

O jucarie ii ajuta pe cei mici sa creeze o punte intre lumea reala si imaginatia, pentru ca cea din urma sa se dezvolte armonios. Pentru a descoperi astfel de produse de calitate si amuzante, parintii trebuie sa caute intr-un magazin online de jucarii pentru copii, deoarece aici exista o diversitate mare a acestora.

Cei mici le adora, cu siguranta, pe toate, insa pe unele dintre ele chiar le iubesc din tot sufletul. Dintre acestea tipuri se remarca urmatoarele:

  1. Jucaria de baie: Copiii asteapta cu nerabdare sa soseasca seara pentru a face baita. Este, de fapt, momentul oportun de a se juca in voie cu barcutele ce plutesc, cu jocul de pescuit sau cu diferite animalute ce plutesc pe suprafata apei. Frumos colorata si extrem de simpatica, jucaria de baie va fi obiectul de care micutii nu vor dori sa se desparta, nici macar atunci cand sunt obligati sa iasa din cada si sa se bage la somn;
  2. Jucaria muzicala: Carui copil nu-i place un plus special, care canta? In ultima vreme, tot mai multi dintre prichindei sunt inconjurati de melodii frumoase si vesele, care le ofera buna dispozitie si relaxare. Majoritatea parintilor sunt de parere ca plusul reprezinta una dintre jucariile pe care cei mici vor sa o ia cu ei peste tot, motivand ca este moale, amuzanta, colorata viu si canta exact muzica pe care si-o doresc inainte de culcare. In plus, spun adultii, decoreaza extrem de frumos camera copilului si reuseste, cu siguranta, sa-l invite la somn intr-un mod calm si lin;
  3. Masinuta: Baieteii, mai ales, sunt cei care nu se pot dezlipi de automobilele primite cadou, dornici sa fie la fel ca taticii lor, ce sofeaza atat de bine masinile adevarate ale familiei. Cu ajutorul acestor jucarii sunt stimulate imaginatia si creativitatea, copiii beneficiind de timp de calitate si de faptul ca nu se vor plictisi prea curand;
  4. Papusa: Fetitele, in special, se ataseaza rapid si usor de papusile primite cadou. Desi pare ciudat, dar prin jocul acesta, fetele reusesc sa recreeze obisnuintele casnice, amuzandu-se cand papusile trebuie sa deretice, sa faca patul, sa pregateasca masa si asa mai departe. Astfel, ele creeaza tot felul de situatii si scenarii folosindu-si imaginatia din plin.

In concluzie, orice parinte iubitor si responsabil, care vrea sa-si faca fericit propriul copil, trebuie sa-i ofere o jucarie care sa-i stimuleze imaginatia, care sa-l faca sa-si doreasca sa se joace si sa creeze mii de povesti interesante, atat de unul singur, cat si in compania altor copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.