Mobilierul de gradina nu trebuie sa iti lipseasca, indiferent de dimensiunile spatiului exterior de care dispui si de activitatile pe care le desfasori de obicei in aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din fericire, exista o multime de tipuri de mobilier de gradina, astfel incat fiecare poate gasi modele care sa se muleze pe design-ul si amenajarea gradinii sale, dar si pe tipul de buget de care dispune. Poti gasi mobilier de gradina la preturi ce incep de la cateva sute de lei, in cazul in care nu doresti sa cheltui foarte multi bani pe aceste piese, dar poti gasi si modele de mobilier de lux, din materiale precum lemnul masiv.

Atunci cand alegi mobila de gradina trebuie sa tii cont de mai multi factori, incepand cu ceea ce consideri confortabil si aspectuos si pana la lucruri ce tin de calitatea materialelor sau activitatile pentru care le vei folosi.

 Descopera mai jos cateva tips & tricks utile pentru alegerea mobilierului de gradina:

 Mobilier din lemn masiv pentru o investitie pe termen lung

Lemnul masiv este unul dintre cele mai calitative materiale pe care le poti alege atunci cand vine vorba de mobilier de orice fel. Se foloseste pentru dulapuri, mese, scaune sau cadre de pat si se poate folosi cu succes si pentru mobila de exterior.

Poti avea masa de gradina si scaune din acest material daca iti doresti sa investesti o suma mai mare de bani pentru a folosi aceeasi mobila timp indelungat. Pentru ca mobilierul din lemn masiv sa reziste in conditii meteo diverse, acesta va trebui tratat cu substante speciale sau lacuit, de aceea este bine sa apelezi la profesionisti pentru realizarea lui.

Cat despre amplasare, acesta merge de minune in decoruri feerice de gradina cu flori si copaci de dimensiuni medii si mari. Pentru o amenajare speciala, asaza mobilierul din lemn masiv in apropierea unei magnolii. Pe verdena.ro gasesti magnolii la preturi prietenoase, pe care le poti amplasa sau planta chiar tu in gradina.

Daca iti doresti o alternativa la mobilierul din lemn masiv din varii motive, poti incerca piesele din paleti. Acestea au preturi prietenoase si se pot adapta usor la orice tip de amenajare.

 Mobilierul din ratan este confortabil si modern

Ratanul este o alegere populara pentru mobilierul de gradina si este deseori asociat din start cu aceasta. Gasesti mobilier din ratan pentru exterior intr-o multime de dimensiuni si modele, tot ce trebuie sa faci este sa alegi in functie de spatiul de care dispui si de stilul de amenajare.

Daca iti doresti o gradina moderna, sfatul nostru este sa alegi canapele din ratan de culoare bej cu perne decorative colorate, alaturi de o masa din ratan si sticla.

Mobilierul din gradina se poate realiza dintr-o multime de materiale, de la aluminiu, lemn sau plastic si pana la ratan sau fier. De asemenea, vei gasi foarte multe modele, astfel incat tu sa alegi in functie de design-ul dorit. Nu uita sa tii cont de spatiul de care dispui, dar si de cat de des vei utiliza mobila de gradina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.